Syrové chuťovky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125 g Hermelínu
60 g zmäknutého masla
4 PL smotany
8 krajcov chleba
1 zväzok reďkoviek
petržlenová vňať
30 g vlašských orechov
olivy podľa chuti


Príprava

1. Hermelín roztlačíme na doske vidličkou, takto roztlačený ho v miske vymiešame s maslom a smotanou.
2. Z chleba vykrojíme kolieska alebo štvorčeky, ktoré vždy po dvoch kúskoch zlepujeme syrovým krémom.
3. Chuťovky ozdobíme plátkami reďkoviek a petržlenovou vňaťou. Podľa chuti ich môžeme posypať nadrobno nasekanými orechmi alebo obložiť plátkami olív.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Carbonara – talianske cestoviny
Znojemský guláš II.
Zemiakové knedle so žemľou
Encián (syr s bielou plesňou) v lístkovom ceste
Teľací rezeň s pikantnou omáčkou
Smotanová štrúdla
Plnený hermelín "Hawai"
Pečená kačka s pomarančom a zázvorovou cibuľou
Jahodová maškrta
Zbojnícke ražniči