300 g kuracích pečieok
3 ks mladej cibuľky
20 dkg nových zemiakov
1 malá cuketa
1 paradajka
soľ
čierne korenie
mleté čili (nemusí byť)
majoránka
šalvia
olej
Príprava
1. Pečienky a zemiaky umyjeme, očistíme, osušíme. Na horúcom oleji opražíme zemiaky (cca 10 minút) potom zemiaky vyberieme a odložíme bokom.
2. V tom istom oleji opražíme na polky rozkrájané pečienky, príp. môžeme pridať ešte 1-2 PL lyžice oleja. Opražené pečienky tiež vyberieme z oleja a na výpeku do sklovita upečieme na kolieska pokrájanú cibuľku, môžeme aj so zelenou vňaťou. Pridáme na kúsky pokrájanú cuketu a paradajku.
3. Okoreníme čiernym korením, čili, majoránkou a šalviou. Pridáme zemiaky a pečienky, prikryjeme pokrývkou a dovaríme. Ak je pokrm hotový, osolíme a pomiešame.