Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Carbonara – talianske cestoviny
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
bazalka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
50 dkg cestovín (farfalle, penne, makaróny, špagety…)
8 plátkov oravskej slaniny
4 vajcia
5 dkg strúhaného parmezánu
3 dl šľahačkovej smotany
soľ
mleté čierne alebo biele korenie
Príprava
1. Slaninu pokrájame na rezance a usmažíme.
2. Vidličkou rozšľahané vajcia pomiešame so smotanou, syrom a slaninou.
3. Primiešame uvarené cestoviny a všetko spolu varíme na miernom ohni ešte asi 1 minútu, kým nám omáčka nezhustne. Ihneď podávame.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Ragú z bravčového mäsa
Cesnaková nátierka z tvrdých syrov
Malinové želé
Broskyňovo-marhuľový džem s malinami (aj pre diabetikov)
Poľovnícka polievka s kuriatkami
Mrkvovo-zemiakový šalát s kozím syrom
Čiernobiele briošky
Bylinkové minibagety
Višňový dezert
Závin s orechovo-jablkovou náplňou
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
21.02.
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2022 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky