​Šalát z Hermelínu

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

2 ks syra Hermelín
50 g mäkkej alebo šunkovej salámy
1 jablko
100 g sterilizovaného zeleru
1 kápia
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
100 g majonézy
2 PL bieleho jogurtu
1 PL horčice​


Príprava

1. Vychladený Hermelín pokrájame na malé plátky, salámu, zeler, kápiu na rezance, cibuľu nadrobno.

2. Pridáme majonézu zmiešanú s jogurtom, horčicou, pretlačeným cesnakom a všetko dobre premiečame.

3. Šalát dochutíme octom a necháme odležať.

Podávame s chlebom alebo s pečivom




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Plnené hrianky
Mäso na kondenzovanom mlieku
Bravčové rezne s ananásom
Bravčové mäso s bazalkou a píniovými orechmi
​Trojvrstvový zákusok​ bez pečenia​
Broskyňové kocky
Kapustové rezy s mletým mäsom
Indický guláš
Beigli -tradičný maďarský vianočný závin podľa Limary
Rohlíkové knedlíky