Domáca klobása

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

10 kg bravčového mäsa
23 dkg soli
18 dkg mletej červenej papriky
3 dkg mletého čierneho korenia
0,5 dkg štiplavej mletej červenej papriky
10 dkg pretlačeného cesnaku
rasca podľa chuti


Príprava

1. Mäso pomelieme, pridáme všetky druhy korenia, dobre premiešame, necháme 1–2 hodiny odstáť.
2. Mäsom naplníme bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme údiť alebo upiecť. Dajú sa aj zamraziť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Bravčová krkovička s rozmarínom
Lahôdková káva
Hamburské stehno
Toastová roláda
Kapustový šalát Coleslaw so šunkou
Čínska ostro-kyslá polievka a la Era
Mriežkovaný jablčník
Smotanová torta – malá
Cesnaková nátierka s tymiánom a brusnicami
Mirabelkový koláč s posýpkou