Domáca klobása

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

10 kg bravčového mäsa
23 dkg soli
18 dkg mletej červenej papriky
3 dkg mletého čierneho korenia
0,5 dkg štiplavej mletej červenej papriky
10 dkg pretlačeného cesnaku
rasca podľa chuti


Príprava

1. Mäso pomelieme, pridáme všetky druhy korenia, dobre premiešame, necháme 1–2 hodiny odstáť.
2. Mäsom naplníme bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme údiť alebo upiecť. Dajú sa aj zamraziť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Rigoletto rezy
Skaramelizované kuracie prsia
Beigli -tradičný maďarský vianočný závin podľa Limary
Pikantný šalát so šampiňónom
Orechovo-makový jablkový koláč
Gaštanová pena
Nepečená kokosová roláda
Plnená roláda z mletého mäsa
Polievka ragú z hydinových drobkov
Šťavnatý koláč s čokoládou