Domáca klobása

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

10 kg bravčového mäsa
23 dkg soli
18 dkg mletej červenej papriky
3 dkg mletého čierneho korenia
0,5 dkg štiplavej mletej červenej papriky
10 dkg pretlačeného cesnaku
rasca podľa chuti


Príprava

1. Mäso pomelieme, pridáme všetky druhy korenia, dobre premiešame, necháme 1–2 hodiny odstáť.
2. Mäsom naplníme bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme údiť alebo upiecť. Dajú sa aj zamraziť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Smotanová štrúdla
Žemličky s hrozienkami
Kávové rezy
Salát z čínskej kapusty so zeleninou a cesnakom
Vyprážaný Hermelín so šampiňóvou plnkou
Ražniči so zemiakovými plackami
Krabia nátierka II.
Nórska roláda
Sladkokyslé kuracie prsia z rúry
Syrová roláda