Domáca klobása

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

10 kg bravčového mäsa
23 dkg soli
18 dkg mletej červenej papriky
3 dkg mletého čierneho korenia
0,5 dkg štiplavej mletej červenej papriky
10 dkg pretlačeného cesnaku
rasca podľa chuti


Príprava

1. Mäso pomelieme, pridáme všetky druhy korenia, dobre premiešame, necháme 1–2 hodiny odstáť.
2. Mäsom naplníme bravčové črevá. Hotové klobásy môžeme údiť alebo upiecť. Dajú sa aj zamraziť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Barcelonský závin
Šťavnatý koláč s čokoládou
Pomarančové pralinky
Nepečené orechové štvorčeky
Kápiová nátierka
Roštenka Esterházy
Škvarkový závin
Čokoládová torta bez vajec
Vyprážané Niva-guľky
Nátierka na hrianky