Roštenky z daniela na švédsky spôsob
Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
120 minút | | |
tento recept pridal(a) bosorka13
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
400 g roštenky z daniela
1 PL hladkej múky
3 PL oleja
1 cibuľa
2-3 sterilizované sladkokyslé uhorky
1 ČL horčice
2 dl smotany
celé čierne korenie
soľ
Príprava
1. Mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, okoreníme nahrubo potlčeným čiernym korením, ktoré dlaňou povtláčame do mäsa, osolíme, poprášime múkou a prudko opečieme v rozohriatom oleji z obidvoch strán.
2. Opečené roštenky odložíme na teplé miesto. Šťavu vydusíme na tuk, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, opražíme, primiešame pokrájané sladkokyslé uhorky a horčicu, prilejeme smotanu, premiešame a necháme omáčku zohriať.
3. Roštenky polejeme pripravenou omáčkou a podávame s udusenou ryžou.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Pečený losos na pomarančochDusené pečené hovädzie mäso na hubáchOvocný šalát so syromColeslaw šalátGrécky šalátFašírka so syrom a pšenomPomarančové kurča s mandľamiMedrechRajčiaková omáčkaJablkovo-orechový závin z jogurtového cesta