Roštenky z daniela na švédsky spôsob
Čas prípravy |
Zložitosť |
Cena |
 120 minút |      |      |
tento recept pridal(a) if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
priemerné hodnotenie receptu
Prísady
400 g roštenky z daniela
1 PL hladkej múky
3 PL oleja
1 cibuľa
2-3 sterilizované sladkokyslé uhorky
1 ČL horčice
2 dl smotany
celé čierne korenie
soľ
Príprava
1. Mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, okoreníme nahrubo potlčeným čiernym korením, ktoré dlaňou povtláčame do mäsa, osolíme, poprášime múkou a prudko opečieme v rozohriatom oleji z obidvoch strán.
2. Opečené roštenky odložíme na teplé miesto. Šťavu vydusíme na tuk, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno, opražíme, primiešame pokrájané sladkokyslé uhorky a horčicu, prilejeme smotanu, premiešame a necháme omáčku zohriať.
3. Roštenky polejeme pripravenou omáčkou a podávame s udusenou ryžou.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Zimná pavlova a la J. OliverKurča na mediteránsky spôsobParížské kockyŠpagety so sušenými paradajkami a oravskou slaninouChrumkavé pagáčikyBeigli -tradičný maďarský vianočný závin podľa LimaryMorka na masle plnená jablkamiCarbonara – talianske cestovinyStroganov z mletého mäsaPečená kačka s dusenou červenou kapustou