Treska na zelenine

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) jenny82
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

600 g tresky
400 g koreňovej zeleniny
600 g zemiakov
30 g masla
¼ l zeleninového vývaru
2 PL hladkej múky
1 ČL mletej papriky
3 PL oleja
2 PL smotanového nátierkového masla
soľ
mleté čierne korenie


Príprava

1. Zeleninu spolu so zemiakmi umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kocky. V hrnci roztopíme maslo, pridáme zeleninu so zemiakmi a krátko podusíme. Prilejeme vývar, polievku prikryjeme a 10 minút varíme na strednom plameni.

2. Tresku nakrájame na 4 kúsky. Múku premiešame s paprikou, so soľou a s mletým čiernym korením.

3. Rybu obalíme v múke a vypražíme na rozpálenom oleji 3 minúty z každej strany. Rybu podávame s nátierkovým maslom a s uvarenou zeleninou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Cesnakový ľadový šalát s kuracím mäsom
Paradajkovo-tuniakový šalát
Tekvicový krém
Švédske mäsové guľky s hnedou omáčkou - Köttbullar
Fašírka so syrom a pšenom
Hruškovo-slivkové galette
Ovsená kaša s ovocím
Cookie s hnedým cukrom
Cheesecake s čiernymi ríbezľami - nepečený
Čiernobiele briošky
PRIHLÁSENIE