Taliansky závin

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg polohrubej múky
5 dkg práškového cukru
1,5 pohára olivového oleja
štipku soli
vlažnú vodu podľa potreby
jablká
hrozienka
píniové oriešky alebo pražené sekané mandle


Príprava

1. Z múky, cukru, oleja, soli a vody vypracujeme vláčne cesto. Vyvaľkáme tenučkú placku, do prostriedku poukladáme nastrúhané jablká, hrozienka a oriešky.

2. Zrolujeme závin, stočíme ho do tvaru podkovy, položíme na vymastený plech a upečieme v stredne vyhriatej rúre.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Bravčové so zeleným hráškom
Španielska hnedá omáčka
Koláč "slnečnica"
Prekladané kuracie prsia
Syrové trubičky
Kuracie Gordon Blue
Marinované hovädzie pečené na rýnsky spôsob
Pikantný šalát so šampiňónom
Šalát "RUMCAJS"
Plnená roláda z mletého mäsa
PRIHLÁSENIE