Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Plzeňská štrúdla
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
60 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
300 g hladkej múky
125 g stuženého tuku
1 vajce
16 PL piva
jablká (asi 4-5 ks)
5 PL cukru
2 ČL škorice
4 PL nasekaných orechov
hrozienka
3 PL strúhaných perníkov (alebo strúhanky)
Príprava
1. Z múky, tuku, piva a vajíčka vypracujeme cesto, ktoré necháme pol hodiny odpočívať prikryté nahriatym hrncom.
2. Potom vyvaľkáme placku, posypeme ju perníkom (strúhankou), na ňu nakrájame jablká na plátky a pridáme škoricu, cukror, nasekané orechy a hrozienka.
3. Zvinieme a pečieme na plechu asi 40 minút pri teplote 180 stupňov.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Džem z jahôd a čerešní pre diabetikov
Farebný guláš
Kuracie prsia na zelenine
Haruľa
Šunkové rožteky
Kysnutý koláč s Nutellou
Mozaiková nátierka
Mexická čokoláda
Encián (syr s bielou plesňou) v lístkovom ceste
Kura na mede a horčici
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky