Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Plzeňská štrúdla
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
60 minút
tento recept pridal(a)
bazalka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
300 g hladkej múky
125 g stuženého tuku
1 vajce
16 PL piva
jablká (asi 4-5 ks)
5 PL cukru
2 ČL škorice
4 PL nasekaných orechov
hrozienka
3 PL strúhaných perníkov (alebo strúhanky)
Príprava
1. Z múky, tuku, piva a vajíčka vypracujeme cesto, ktoré necháme pol hodiny odpočívať prikryté nahriatym hrncom.
2. Potom vyvaľkáme placku, posypeme ju perníkom (strúhankou), na ňu nakrájame jablká na plátky a pridáme škoricu, cukror, nasekané orechy a hrozienka.
3. Zvinieme a pečieme na plechu asi 40 minút pri teplote 180 stupňov.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Hovädzia polievka s rezancami
Bravčové karé s rokfortovou omáčkou
Kapustové pagáčiky
Krabia nátierka II.
Kapustové rezy s mletým mäsom
\"Zázrak z Olomouca\" - luxusné minirohlíčky
Zapekané rybie filé v syrovej omáčke
Lasaňové rolky so šunkou, kuracím mäsom a oravskou slaninou
Jemné kuracie prsia do chrumkava
Huby v sladkokyslom náleve
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
21.02.
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2022 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky