Chrumkavá sviečkovica

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bianka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500 h bravčovej sviečkovice
150 g lieskových orieškov
1 bielok
6 polovičiek zaváraných broskýň
olej
mleté čierne korenie
soľ


Príprava

1. Mäso odblaníme, nakrájame na hrubšie plátky, mierne roztlačíme, potrieme olejom, osolíme, okoreníme a necháme postáť 10 až 15 minút.
2. Bielky vyšľaháme a orechy posekáme. Mäso namočíme do bielka, obalíme v orieškoch a na rozhriatom oleji opekáme 5 minút z oboch strán. Pred dopečením vložíme do panvice broskyne nakrájané na plátky a necháme ich prehriať.
3. Mäso podávame obložené broskyňami, poliate šťavou a s opekanými zemiakmi.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Miešaný šalát s morčacím mäsom
Jablkový koláč s černicami
Perník s jablkami
Orechové guľky
Dobrota z jabĺk
Plnené šampiňóny
Chladená čokoládová pena
Broskyňové mafiny
Kuracina na kari
Špagety s kuracími prsiami a so šampiňónmi