Bublanina

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

ovocie podľa chuti a sezóny
30 dkg polohrubej múky
20 dkg kryštálového cukru
1 smotana na šľahanie
3 vajcia
1 prášok do pečiva
1 vanilkový cukor


Príprava

1. Všetky suroviny pomiešame, vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie.
2. Na vrh poukladáme ľubovoľné ovocie a upečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Polievka Minestrone (talianska špecialita)
Smotanová štrúdla
Kurča dusené na červenom víne
Pečené kačacie prsia s dusenou hruškou
Toasty na anglický spôsob
Párky v lístkovom ceste
Syrové fašírky
Zimná pavlova a la J. Oliver
Bleskové tiramisu
Dusené pečené hovädzie mäso na hubách