Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Plnený hermelín II.
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
30 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
Hermelín
1 PL masla
2 strúčiky cesnaku
2 PL strúhaných orechov
drvená rasca
soľ
Príprava
1. Hermelín rozkrojíme, opatrne vydlabeme.
2. Mäkkú časť syra zmiešame s maslom, s roztlačeným cesnakom, orechami, ochutíme rascou a osolíme. Naplníme, spojíme a zabalíme do alobalu. Necháme v chlade 2 dni odležať.
3. Krájame na dieliky, špáradlom spojíme s hroznovými bobuľkami.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Brokolicový šalát
Bravčové so zeleným hráškom
Ražniči so zemiakovými plackami
Brioška
Lyonské bravčové rezne
Hliva v alobale so slaninou
Vyprážaný Hermlín v pivnom cestíčku
Červená šošovica s klobásovými čipsami
Pomarančové kurča s mandľami
Torta z hydinového mäsa
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2025 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky