Plnený hermelín II.

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

Hermelín
1 PL masla
2 strúčiky cesnaku
2 PL strúhaných orechov
drvená rasca
soľ


Príprava

1. Hermelín rozkrojíme, opatrne vydlabeme.

2. Mäkkú časť syra zmiešame s maslom, s roztlačeným cesnakom, orechami, ochutíme rascou a osolíme. Naplníme, spojíme a zabalíme do alobalu. Necháme v chlade 2 dni odležať.

3. Krájame na dieliky, špáradlom spojíme s hroznovými bobuľkami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Dukátové buchtičky s vanilkovo-rumovým krémom
Francúzska cibuľačka s údeným mäsom
Falošná držková polievka z hlivy
Čerešňová torta z krehkého cesta
Halušky s tvarohom a so slaninou
Pikantné syrové guľky
Fazuľová polievka s klobásou
Pikantná kuracia pečeň
Schwarzwaldský pohár
Toastová roláda nepečená