Mäso v pikantnom páci

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 kg kuracích alebo bravčových rezňov
4 vajcia
1 PL mlieka
1 PL kečupu
1 PL horčice
1 PL worcesterskej omáčky
1 ČL soli
1 ČL majoránky
1 ČL čierneho korenia
1 ČL drvenej rasce
1 ČL sladkej papriky


Príprava

1. Mäso naporcujeme a naklepeme. Všetky prísady zmiešame dohromady. Naklepané rezne vložíme do tejto zmesi, asi na 24 hodín a necháme odležať v chladničke.

2. Na druhý deň rezne upečieme na oleji.

Príloha: zemiaky, hranolky, zeleninový šalát.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Slaná syrová torta
Fašiangové fánky
Slovenské medové krémeše
Banánovo-ananásový puding
Zapekané zemiaky so syrom
Kysnutý koláč s nutellovou plnkou
Fašiangové šišky
Špagety s mletým mäsom, oravskou a pivom
Teľacie mäso s kukuricou
Kuracie prsia plnené so šušenými paradajkami a balkánskym syrom