Kuracie rezančeky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500 g vykosteného kuracieho mäsa

Marináda:
2 PL oleja
1/2 ČL kari korenia
1/2 ČL worcestrovej omáčky
1 PL sójovej omáčky
1 ČL sladkej papriky
2 ČL grilovacieho korenia
2 vajcia
2 PL škrobovej múčky
3 strúčiky cesnaku
soľ
čierne korenie


Príprava

1. Mäso nakrájame na drobné rezančeky. Marinádu si pripravíme zmiešaním všetkých surovín a mäso do nej naložíme - najlepšie cez noc.

2. Na druhý deň mäso opražíme dozlata na oleji. Marináda na mäse vytvorí chutnú chrumkavú kôrku. Podávame s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovou kašou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Celozrnné žemle so semiačkami
Zaváranie paprík na maďarský pôsob
Hydinový šalát
Dukátové buchtičky s vanilkovo-rumovým krémom
Gazdovské morčacie prsíčka
Dunajské vlny
Pikantné čili
Teľacie mäso s kukuricou
Džem z jahôd a ríbezľovej šťavy
Nórsky mandľový slimák - Skilligsboller