Sardelová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bosorka13
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 konzerva sardeliek
½ cibule
1-2 vajcia
1 PL horčice
40g masla
½ citróna
štipka červenej papriky
soľ


Príprava

Sardinky vykostíme a rozotrieme s maslom alebo rastlinným tukom. Pridáme jemne posekanú cibuľu, natvrdo uvarené prelisované vajce, horčicu, soľ, papriku a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy. Dobre premiešame a natierame na chlieb či pečivo.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Praclíky s rumom
Krevety s pálivou omáčkou
Plnený baklažán s bravčovým mäsom
Biskupský chlebík II.
Bravčové medailónky s vínovou omáčkou
Roštenka na horčici
Včelie bodnutie
Zapekané špagety s kuracím mäsom
Placky s paradajkami a mozzarellou
Kura na červenom víne - Coq au vin
PRIHLÁSENIE