Vaječný koňak

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) zuzka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

6 žĺtkov
200 g práškového cukru
450 ml mlieka
500 ml rumu


Príprava

Žĺtky s cukrom vymiešame. Prevarené, vychladnuté mlieko pomaly prilejeme spolu s rumom a mixujeme asi 3 minút. Nalejeme do fľaše a necháme do druhého dňa v chladničke.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kurča na mediteránsky spôsob
Biskupský chlebík II.
Marinované hovädzie pečené na rýnsky spôsob
Lososová nátierka
Kura pečené s citrusovými plodmi
Taliansky závin
Jemný kurací šalát s ananásom
Beigli -tradičný maďarský vianočný závin podľa Limary
Špagety s kuracími prsiami a so šampiňónmi
Domáca tuniaková empanada
PRIHLÁSENIE