Bulharská nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

300 g diétnej salámy
malý paradajkový pretlak
malá tatárska omáčka
kyslá uhorka
cibuľa


Príprava

Salámu pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo postrúhame na strúhadle. Pridáme jemne nastrúhanú uhorku, paradajkový pretlak, tatársku omáčku a jemne nakrájanú cibuľu. Všetko pomiešame. Natierame na chlieb, pečivo, alebo hrianky.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Hlivová omáčka
Holandské chlebíčky
Zapekané rybie filé v syrovej omáčke
Hliva na horčici
Panenka s rumovou omáčkou s ružovým korením
Babičkina jablková štrúdla
Bravčové mäso na smotane
Guličky Niva
Toskánska zeleninová polievka
Pikantné bravčové rebierka