Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Citrónový koláč s mandľami
Karfiolový nákyp
Hermelínový šalát s vajcami
Mäsové guľky v paradajkovo-pomarančovom ragu
Sypaný jablkový koláč s ovsenými vločkami
Ragú z bravčového mäsa
Kuracie rezančeky
Kačka na portskom
Kura na mede a horčici
Cestoviny s fazuľovo-paradajkovou omáčkou