Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Placky zo suchého chleba
Drožďová nátierka s vajcom
Rýchly koláč s rumovokakaovou polevou
Jablkový páj
Kokosová torta s bielou čokoládou
Bravčové mäso na cibuľke s paradajkami
Slávnostná štrúdľa
Mäsové guľky s kokosom
Cibulová polievka s taštičkami a nivou
Bláznivý koláč ku káve