Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Mäso na kondenzovanom mlieku
Krémová brokolicová polievka
Lahôdkový šalát so špargľou
Koktail - Zombie
Bylinkové minibagety
Ovocný šalát so syrom
Ríbezľový kokteil
Bešamelová omáčka
Kura so sladkou chilli omáčkou
Hliva v alobale so slaninou