Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kuracie rezančeky s Nivou a brokolicou
Kysnutý makový závin
Triolade nepečené rezy
Bravčová zmes so šampiňónmi
Zemiaky so zeleninou a mäsom pečené v alobale
Jablkové mafiny
Tirolský jablčník
Linecké s pomarančovým krémom
Maďarský guláš s kyslou kapustou
Ľadový šalát so schwarzvaldskou šunkou
PRIHLÁSENIE