Hliva na horčici

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

25 dkg hlivy
2 dkg cibule
5 dkg tuku
horčice
cukor
citrónová šťava
korenie
soľ
hladká múka


Príprava

1. Cibuľu speníme na tuku, pridáme nakrájanú hlivu, soľ, okoreníme. Dusíme do mäkka, necháme vydusiť až na tuk.

2. Pridáme múku, opražíme, pridáme horčicu, cukor, citrónovú šťavu, prípadne vodu. Povaríme.

Podávame s ryžou, knedľu alebo s prílohovými haluškami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Poľovnícka polievka s kuriatkami
Kuracie mäso na balzamikovom octe a víne
Zapečené papriky so syrom a salámou
Jarná kalerábová polievka s mäsovými knedličkami
Americká kokosová bábovka s rumom a rumovou polevou
Tradičné úhrabky
Cuketové mištičky so šunkou
Držková polievka
Zapekané kuracie kúsky
Vianočný punč