Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Bravčová roláda plnená jablkami a slivkami
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
120 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
800 g bôčika bez kostí a kože
2 jablká
12 odkôstkovaných sliviek
150 g smotanového jogurtu
2 ČL majzeny
1 ČL soli
2 PL oleja
¼ mäsového vývaru
mleté čierne korenie
Príprava
1. Plát mäsa potrieme soľou a mletým čiernym korením. Jablká ošúpeme, rozkrojíme na štvrťky, vyberieme vnútrajšok a pokrájame nadrobno. Slivky pokrájame na rezančeky.
2. Ovocie položíme na mäso, mäso zrolujeme. Pevne obmotáme niťou a zaviažeme.
3. Olej na pekáči prudko zohrejeme, mäsovú roládu opražíme a necháme s trochou vývaru pri nízkej teplote dusiť do zmäknutia.
4. Prilievame postupne zvyšný vývar. Posledných 30 minút mäso častejšie podlievame šťavou. Napokon pečieme 10 minút v odkrytej nádobe.
5. Pečienku položíme na misu a prikryjeme. Jogurt a majzenu zamiešame do šťavy a necháme vzkypieť. Omáčku dochutíme.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Dusené pečené hovädzie mäso na hubách
Kávovo-čokoládová mousse torta
Cesnaková nátierka
Syrové Ferrero rocher
Farebný guláš
Jablkové mafiny
Banánový Bebe zákusok nepečený
Kurča Kung Pao
Vyprážané syrové guľky
Syrová roláda
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky