Zlaté papriky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  90 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

papriky
šľahačková smotana
zemiaky
mleté čierne korenie
soľ
kabanos
eidam
petržlenová vňať
vajíčko


Príprava

1. Očistené surové zemiaky pokrájame na pláty a poukladáme do zapekacej misy, okoreníme a osolíme.

2. Papriky zbavíme semienok a naplníme zmesou z nastrúhaného kabanosu, eidamu, petržlenovej vňate a vajec. Naplnené papriky poukladáme na zemiaky a zalejeme smotanou. Pečieme do zlata a kým zemiaky nezmäknú.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Lyonský šalát
Chalupársky zemiakový guláš
Vianočný punč
Vyprážaný hermelín s brusnicami
Morčací guláš
Nepečené kokosové kocky s kakaom
Rybacie plátky na balkánsky spôsob
Šalát s debrecínskou salámou
Kysnutý makový závin
\"Zázrak z Olomouca\" - luxusné minirohlíčky