Horúca čokoláda s kávou

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

Rozpočet na 4 väčšie šálky:
30 g kakaa
60 g cukru
1/4 l mlieka
1/4 l šľahačky
1/4 l silnej kávy


Príprava

Kakao a cukor rozmiešame s trochou mlieka. Zvyšok mlieka prevaríme, nalejeme kakao a krátko speníme. Prilejeme kávu a 1/8 l šľahačky a zohrejeme, už nevaríme. Zvyšok šľahačky vyšľaháme dotuha a pred podávaním nastriekame na povrch nápoja. Poprášime kakaom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Perník s jablkami
Paradajkový šalát
Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Zuzkin šalát
Pstruh s mandľami
Nórsky mandľový slimák - Skilligsboller
Pikantná nátierka
Perníková štrúdľa
Šalát s debrecínskou salámou
Rezne v zemiakovom cestíčku