Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Vyprážaný syr po taliansky
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
4 pláty tvrdého syra na vyprážanie
strúhanka
olej
Cestíčko:
1 lyžica kečupu
1 lyžica hladkej múky
2 vajcia
Príprava
1. Z prísad vymiešame hladké cestíčko.
2. Plátky tvrdého syra namočíme najprv jednou stranou v cestíčku, obalíme strúhankou a rovnakým spôsobom obalíme i druhú stranu. Vyprážame v rozpálenom oleji.
Podávame so zemiakovou kašou alebo hranolkami a zeleninovým šalátom.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Mäso v pikantnom páci
Dukátové buchtičky s vanilkovo-rumovým krémom
Koláč z kyslého mlieka
Haruľa
Jemné kuracie prsia do chrumkava
Mexická čokoláda
Kapustová roláda s pikantnou zeleninou
Fánky pečené v rúre
Koláč "slnečnica"
Šalát s debrecínskou salámou
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2025 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky