Vyprážaný syr po taliansky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

4 pláty tvrdého syra na vyprážanie
strúhanka
olej

Cestíčko:
1 lyžica kečupu
1 lyžica hladkej múky
2 vajcia


Príprava

1. Z prísad vymiešame hladké cestíčko.

2. Plátky tvrdého syra namočíme najprv jednou stranou v cestíčku, obalíme strúhankou a rovnakým spôsobom obalíme i druhú stranu. Vyprážame v rozpálenom oleji.

Podávame so zemiakovou kašou alebo hranolkami a zeleninovým šalátom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Bábovka s čokoládou Margot
Zelené rezance so šampiňónmi
\"Zázrak z Olomouca\" - luxusné minirohlíčky
Zapečené rybie filé
Výživa
Bravčové na divoko
Plnený hermelín (2 verzie)
Encián (syr s bielou plesňou) v lístkovom ceste
Losos s citrónovo-smotanovou omáčkou
Šalát s balkánskym syrom