Toastová roláda nepečená

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

toastový chlieb
kyslá smotana
údená šunka
2 trojuholníky taveného syra
nátierkové maslo
cesnak
nakrájaná kapia
strúhaná sterilizovaná uhorka
soľ


Príprava

1. Z krájaného toastového chleba odkrojíme kôrky a rozložíme plátky tesne vedľa seba na alobal (3 krát 4). Potrieme kyslou smotanou, poukladáme plátky šunky a potrieme nátierkou z ostatných surovín.

2. Pomocou alobalu zvinieme do rolády, zabalíme a dáme na 2 hodiny do chladničky. Potom krájame na plátky. Do nátierky môžeme pridať aj strúhaný sýr Eidam alebo Niva a trochu tatárskej omáčky.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

​Pečený baklažán ako príloha k mäsu
Maslový veniec z kysnutého cesta
Výborné maslové pagáčiky
Nakladaná kapia paprika v oleji
Koktail - Dry Martini
Cukety plnené mletým mäsom
Krevety s pálivou omáčkou
Pečené kačacie prsia s dusenou hruškou
Vyprážané syrové guľky
Mäso dvoch vôni a chutí