Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Kuracina na čínsky spôsob
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
1/2 - 3/4 kg kuracieho mäsa (prsia)
3 vajcia
3 PL solamylu
1 PL plnotučnej horčice
1,5 PL oleje
1 ČL soli
1 ČL cukru
1/2 ČL chilli korenia
trošku sladkej papriky
štipka kari
cibuľa
Príprava
1. Mäso nakrájame na kocky, pridáme ostatné prísady okrem cibule. Všetko dobre premiešame.
2. Cibuľu nakrájame na tenké kolieska, položíme na mäso a necháme v chladničke odležať do druhého dňa.
3. Cibuľu premiešame s mäsom, lyžicou naberieme na panvicu (vytvoríme placky) a vypražíme z oboch strán ako rezne.
Sú výborné s hranolkami, opečenými alebo varenými zemiakmi, kroketami.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Biskupský chlebík
Cibulová polievka s taštičkami a nivou
Beigli -tradičný maďarský vianočný závin podľa Limary
Hliva na ihle
Vývar s pečeňovými haluškami
Horúca čokoláda s mliekom
Letný šalát s ananasom
Hovädzie na červenom víne
Bravčové stehno na belehradský spôsob
Pikantné čili
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky