Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Vianočná štrúdla
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
90 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
370 g hladkej múky
3 vajcia
1 kyslú smotanu
so%l
svetlú zápražku z múky a masti
jablková plnka
Príprava
1. Z múky, smotany a vajec vypracujeme hladké cesto. Z masti a hladkej múky si pripravíme svetlú zápražku.
2. Cesto vyvaľkáme, potrieme zápražkou, zrolujeme do rolády a necháme pol hodinu odpočinúť.
3. Potom cesto rozdelíme na tri časti, vyvaľkáme, klasicky naplníme jablkovou plnkou a upečieme.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Šunkové závitky zapečené so syrom
Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Hruškový koláč s mandľami
Syrové fašírky
Broskyňové rezy s jogurtovým krémom
Syrové Ferrero rocher
Taliansky závin
Sviatočná kapustnica a la Iva
Schwarzwaldský pohár
Prírodné bravčové rezne s bazalkou
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky