Vyprážaný syr po taliansky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

4 pláty tvrdého syra na vyprážanie
strúhanka
olej

Cestíčko:
1 lyžica kečupu
1 lyžica hladkej múky
2 vajcia


Príprava

1. Z prísad vymiešame hladké cestíčko.

2. Plátky tvrdého syra namočíme najprv jednou stranou v cestíčku, obalíme strúhankou a rovnakým spôsobom obalíme i druhú stranu. Vyprážame v rozpálenom oleji.

Podávame so zemiakovou kašou alebo hranolkami a zeleninovým šalátom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Černicové želé (aj pre diabetikov)
Cheesecake s čiernymi ríbezľami - nepečený
Prekladaný karfiol
Čokoládovo-višňový nákyp
Karé s kuriatkami
Koktail - Dry Martini
Poľovnícka polievka s kuriatkami
Zaváranie paprík na maďarský pôsob
Bazový sirup karamelový
Francúzka cibuľová polievka