Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Vyprážaný syr po taliansky
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
bazalka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
4 pláty tvrdého syra na vyprážanie
strúhanka
olej
Cestíčko:
1 lyžica kečupu
1 lyžica hladkej múky
2 vajcia
Príprava
1. Z prísad vymiešame hladké cestíčko.
2. Plátky tvrdého syra namočíme najprv jednou stranou v cestíčku, obalíme strúhankou a rovnakým spôsobom obalíme i druhú stranu. Vyprážame v rozpálenom oleji.
Podávame so zemiakovou kašou alebo hranolkami a zeleninovým šalátom.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Černicové želé (aj pre diabetikov)
Cheesecake s čiernymi ríbezľami - nepečený
Prekladaný karfiol
Čokoládovo-višňový nákyp
Karé s kuriatkami
Koktail - Dry Martini
Poľovnícka polievka s kuriatkami
Zaváranie paprík na maďarský pôsob
Bazový sirup karamelový
Francúzka cibuľová polievka
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky