Vaječná nátierka s cesnakom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

4 vajcia uvarené natvrdo
1 hlavička cesnaku
4 PL masti
2 uvarené zemiaky
1 PL horčice
soľ
čierne korenie
petržlenová vňať alebo pažítka


Príprava

1. Masť vymiešame s horčicou do peny, pridáme jemne nastrúhané zemiaky, soľ a korenie, prelisovaný cesnak a nakoniec vmiešame vychladnuté najemno nastrúhaná vajcia.

2. Všetko vymiešame do hladkého krému. Natierame na chlieb alebo pečivo a ozdobíme petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Domáca tuniaková empanada
Pomarančová roláda s polevou
Cesnaková nátierka s tymiánom a brusnicami
Vaječný punč s rýnskym vínom
Krémová brokolicová polievka
Zapečená ryža s brokolicou
Jarná roláda s jahodami a rebarborou
Cesnakový ľadový šalát s kuracím mäsom
Zapekané žemle s prekvapením
Ríbezľové želé s rozmarínom