Zemiaky so zeleninou a mäsom pečené v alobale

Čas prípravy Zložitosť Cena
  120 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

Pre 4 osoby:
8 zemiakov
2 papriky
2 cibule
1 strúčik cesnaku
12 šampiňónov
1 klobáska
1-2 kuracie rezy
syr


Príprava

1. Všetko nakrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme, omastíme olejom.

2. Z role alobalu odtrhneme 4 kusy veľkosti plechu na pečenie. Všetky suroviny okrem syra rozdelíme do balíčkov, zemiaky na spodok, mäso na vrh.

3. Odtrhneme ďalšie 4 kusy alobalu, balíčky zabalíme i zhora a preložíme na plech. Pečieme na 180-200 stupňoch cca 3/4 hodiny, kým se obsah krásne neprepečie a nezmäkne. Odkryjeme horné kusy alobalu, na obsah poukladáme plátky syra a ešte krátko zapéčieme.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pappa al pomodoro - Toskánska paradajková polievka
Indický guláš
Toastová bomba
Kukuričná polievka s chipsami
Hydinová terinka
Gaštanová pena
Vianočná štrúdla
Teplý šalát s hubami
Polievka ragú z hydinových drobkov
Pečená kačka s pomarančom a zázvorovou cibuľou