Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Syrové fašírky
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
60 minút
tento recept pridal(a)
bazalka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
100g vyzretej goudy
400 g mletého mäsa
2 žemle
2 cibule
1 strúčik cesnaku
2 vajcia
1 lyžička soli
0,25 lyžičky mletého čierneho korenia
1 lyžička majoránky
3 lyžice strúhanky
3 lyžice oleja
Príprava
1. Žemle namočíme do studenej vody. Očistenú cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno.
2. Mleté mäso zmiešame s vytlačenými žemľami, cibuľou a cesnakom. Pridáme syr, vajcia a korenie. Spracujem do pružnej hmoty a prípadne dochutíme.
3. Zo zmesi vyformujeme asi 8 fašíriek, obalíme ich v strúhanke. Vypražíme na rozpálenom oleji, fašírky otáčame, aby sa pražili rovnomerne.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Šalát s čínskou kapustou
Špagety carbonara so smotanou
Zlaté papriky
Vyprážané tofu s bielym jogurtom
Expres croissant
Drobenkový koláč
Pardubicské hrianky
Mousse z bielej čokolády s malinami
Tvarohovo-syrové dukáty
Guličky Niva
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky