Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Plnka ako príloha k pečenej hydine
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
zuzka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
6 rožkov
10 dkg kuracích pečienok
10 dkg sterilizovaných šampiňónov
1 vajce
1 menšia cibuľa
soľ, čierne korenie, vegeta, majoránka podľa chuti
sekaná petržlenová vňať
Príprava
1. Rožky namočíme v teplej vode, vyžmýkame. Kuracie pečienky nakrájame na malé kúsky, rozmixujeme a pridáme k rožkom.
2. Šampiňóny a cibuľu nadrobno pokrájame a pridáme tiež k rožkom. Primiešame vajce, koreniny a soľ.
3. Plnku dobre premiešame a rovnomerne rozložíme do vymastenej zapekacej misy. Upečieme do zlatohneda.
Plnku podávame ako prílohu k pečenej hydine.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Praclíky s rumom
Tekvicový krém
Jablčný koláč s pudingom
Sviečková na smotane
Čučoriedková roláda
Medrech
Ríbezľové mlieko
Pánska torta
Znojemský guláš I.
Hermelínová nátierka
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
21.02.
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2021 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky