Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Plnka ako príloha k pečenej hydine
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
6 rožkov
10 dkg kuracích pečienok
10 dkg sterilizovaných šampiňónov
1 vajce
1 menšia cibuľa
soľ, čierne korenie, vegeta, majoránka podľa chuti
sekaná petržlenová vňať
Príprava
1. Rožky namočíme v teplej vode, vyžmýkame. Kuracie pečienky nakrájame na malé kúsky, rozmixujeme a pridáme k rožkom.
2. Šampiňóny a cibuľu nadrobno pokrájame a pridáme tiež k rožkom. Primiešame vajce, koreniny a soľ.
3. Plnku dobre premiešame a rovnomerne rozložíme do vymastenej zapekacej misy. Upečieme do zlatohneda.
Plnku podávame ako prílohu k pečenej hydine.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Mirabelkový koláč s posýpkou
Sladko-kyslá omáčka
Španielska hnedá omáčka
Babičkina jablková štrúdla
Placky s paradajkami a mozzarellou
Jablkovo-banánový svieži koláč
Vyprážaný hermelín s brusnicami
Hermelínová nátierka
Lievance s citrónovým krémom
Výborné kuracie rezne v jogurtovej marináde
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2025 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky