Pikantná kuracia pečeň

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500-600 g kuracej pečene
1 väčšia cibuľa
olej
trochu bieleho vína
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
vegeta
hrášok (mrazený)
kukurica (mrazená)


Príprava

1. Na oleji zapeníme cibuľu, pridáme hrášok a kukuricu.

2. Medzitým odblaníme pečienky, pokrájame ich na menšie kúsky a umyejeme. Pridáme mletú červenú papriku a korenie. Pečienky za občasného podlievania bielym vínom restujeme. Ochutíme vegetou.

Podávame so slovenskou ryžou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zemiakové pirohy plnené údeným kuracím mäsom
Celozrnné špagety s artičokami a sušenými paradajkami
Zapekané rožky s mletým mäsom a syrom
Malinové želé
Hlivové rezne
Pardubicské hrianky
Prekladané mäso so zeleninou
Broskyňovo-marhuľový džem s malinami (aj pre diabetikov)
Zapečená treska s jablkovým chrenom
Vaječný punč s pivom