Pikantná kuracia pečeň

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

500-600 g kuracej pečene
1 väčšia cibuľa
olej
trochu bieleho vína
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
vegeta
hrášok (mrazený)
kukurica (mrazená)


Príprava

1. Na oleji zapeníme cibuľu, pridáme hrášok a kukuricu.

2. Medzitým odblaníme pečienky, pokrájame ich na menšie kúsky a umyejeme. Pridáme mletú červenú papriku a korenie. Pečienky za občasného podlievania bielym vínom restujeme. Ochutíme vegetou.

Podávame so slovenskou ryžou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Orechová roláda s perníkom
Jablkový závin s marcipánom I.
Nepečené orechové štvorčeky
Zaváranie paprík na maďarský pôsob
Kávová torta
Syrové roládky
Smotanová boscaiola
Pohánkové rizoto so šampiňónmi a balkánskym syrom
Americká kokosová bábovka s rumom a rumovou polevou
Uhorkový šalát