Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zapekaný karfiol so zeleným hráškom
Placky s paradajkami a mozzarellou
Marhuľové rezy
Treska pečená v rúre
Ríbezľový džem
Bravčové rezne na šampiňónoch
Gaštanová torta bez múky
Hruška s čokoládovým krémom
Topinky z Pardubíc
Politické rezy
PRIHLÁSENIE