Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Vajíčková lahôdková nátierka
Zapekané paradajky
Šalát s debrecínskou salámou
Bryndzove tyčinky II.
Jablková bábovka s orieškovou griliážou
Mrkvová polievka
Vyprážané syrové halušky
Krehký chlebíček s pomarančovou kôrou
Sviatočný syrový šalát
Pikantné kuracie prsia so zeleninou