Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pudingové koláčiky
Kyslá zemiaková polievka so sušenými hubami
Viaczrnný chlieb
Karfiolový nákyp
Hliva na víne
Celozrnné muffiny
Bryndzová nátierka
Haruľa
Pohánkové rizoto so šampiňónmi a balkánskym syrom
Guličky Niva