Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kuracie Gordon Blue
Zlaté papriky
Kávová torta
Zaváranie paprík
Poľovnícka polievka s kuriatkami
Kuracina na kari
Losos s citrónovo-smotanovou omáčkou
Jablkovo-karamelové nepečené rezy
Kapustová roláda s pikantnou zeleninou
Nátierka na hrianky