Pečeňová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) bazalka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

200 g pečeňovej paštéty
60 g masla
100 g taveného smotanového syra
2 ČL horčice
2 strúčiky cesnaku


Príprava

Všetky prísady spojíme a vymiešame do hladkého krému. Nátierku podávame s hriankami alebo s čerstvým pečivom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Šľahačkovo-jahodové palacinky
Rybacie plátky na balkánsky spôsob
Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Ice Fernet
Pečené karé so šampiňónmi a gorgonzolou
Kakaovo-škoricový krémeš
Zapečené zemiaky s bylinkami
Pečeň so slaninkou a pikantnou omáčkou
Syrové trubičky
Šunkové závitky zapečené so syrom