Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Guacamole nátierka
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
15 minút
tento recept pridal(a)
zuzka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
|
ohodnoť!
Prísady
1 avokádo
1 väčší strúčik cesnaku
1 ČL sušenej alebo nakrájanej čerstvej petržlenovej vňate
väčšia štipka čierneho korenia
soľ podľa chuti
1 kávová lyžička citrónovej alebo limetkovej šťavy
čerstvé paradajky
Príprava
1. Avokádo a cesnak očistíme, avokádo pokrájame na kocky, cesnak roztlačíme, pridáme ostatné prísady a rozmixujeme na hladký krém.
2. Nátierku podávame natretú na hrianky alebo na celozrnné pečivo, obložíme plátkami paradajok.
Použitá citrónová šťava nielen dochucuje nátierku, ale zabraňujem tomu, aby nestratila peknú zelenú farbu a nezhnedla.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Rohlíky opečené so syrom
Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Bravčové ragú z mletého mäsa
Koktail - White Lady
Ženevské zapekané zemiaky
Pečeň so slaninkou a pikantnou omáčkou
Šunkové závitky zapečené so syrom
Kakaovo-škoricový krémeš
Čokoládové buchtičky
Tvarohovo-syrové dukáty
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2023 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky