Gazdovská polievka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

½ hlávkovej kapusty
1 malá cibuľa
1 PL paradajkového pretlaku
hŕstka sušených húb
1 PL masti
hŕstka cestovín
1 PL strúhaného syra


Príprava

1. Huby poumývame, namočíme do studenej vody a rozsekáme.

2. Na masti speníme cibuľu, pridáme umytý, pokrájaný a nesparený kel, podlejeme, podusíme, pridáme sekané huby, hrubšie rezance, povaríme a pridáme lyžicu pretlaku.

3. Nakoniec pridáme trochu sladkej papriky a strúhaný syr. Už nevaríme.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Tvarohové nátierky
Jahňacie kotlety na slivkách
Syrová roláda
Kysnutý koláč s Nutellou
Škoricové slimáčiky so slivkami
Bielkove orechovo čokoládové rezy
Slivkový lekvár so škoricou a rumom
Politické rezy
Celozrnný jahodový koláč
Bravčový fazuľový guláš