Domáce Rafaelo

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

125g masla
1 Salko
200g strúhaného kokosu
kokos na obalenie
očistené mandle


Príprava

1. Rozpustíme maslo, keď trochu vychladne, pridáme Salko a vyšľaháme elektrickým šľahačom, kým nezhustne.

2. Prisypeme strúhaný kokos a zmiešame. Zmes necháme v chladničke stuhnúť.

3. Z masy vytvarujeme guľky, do ich stredu zabalíme mandle a obalíme ich kokosom.

4. Hotové Rafaelo guľky poukladáme do malých papierových košíčkov. Do podávania držíme v chladničke.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Celozrnné žemle so semiačkami
Párky v lístkovom ceste
Rizoto s kuracím mäsom
Syrové slimáky
Smotanová torta – malá
Nátierka z Nivy s orechmi
Kurča dusené na červenom víne
Tortilly - základné cesto
Vaječný punč s rýnskym vínom
Fašiangové šišky