1. Rezne pokrájame asi na 1 ½ cm hrubé, každý o hmotnosti 150g. Plátky mäsa ľahko rozklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme horčicou. (Menšie plátky mäsa prerežeme, urobíme vrecko, naplníme ananásom a plátkom syra.)
2. Väčšie plátky mäsa zložíme. Okraje spojíme špajdľami.
3. Vajce rozhabarkujeme so soľou a 3 lyžicami vody. Rezne obalíme v múke, vajci s strúhanke. Strúhanku pevne popritláčame.
4. Olej dáme rozohriať na vyššiu teplotu, rezeň smažíme 1 minútu na každej strane. Pri nižšej teplote smažíme do zlatista a chrumkava.
5. Rezne upravíme, ozdobíme citrónovým plátkom a petržlenom.
Vhodná príloha: Hlávkový šalát s jogurtovým nálevom, karí ryža alebo zemiaková kaša.