Čertova nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 veľký údenáč alebo údená makrela
50 g majonézy
2 natvrdo uvarená vajcia
1 sladkokyslá uhorka
1 kopcovitá PL sterilizovanej papriky v oleji
kúsok cibule
horčica
citrónová šťava
soľ podľa chuti


Príprava

Rybu pozorne vykostíme, zbavíme kože a mäso spolu s vajcami, cibuľou a odkvapkanou paprikou zomelieme.
Zmes spojíme s majonézou, pridáme na kocky nakrájanú uhorku, ochutíme horčicou, citrónovou šťavou a soľou. Necháme chvíľu postáť.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Závin s orechovo-jablkovou náplňou
Kardinálove rezy
Halušky s tvarohom a so slaninou
Fučka
Osviežujúca citrónová torta bez pečenia
Čokoládová Charlotta (torta)
Celozrnné žemle so semiačkami
Vyprážané kuracie kúsky so sladkokyslou omáčkou
Džem z marhúľ a pomarančov
Levie oko