Bulharská nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

300 g diétnej salámy
malý paradajkový pretlak
malá tatárska omáčka
kyslá uhorka
cibuľa


Príprava

Salámu pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo postrúhame na strúhadle. Pridáme jemne nastrúhanú uhorku, paradajkový pretlak, tatársku omáčku a jemne nakrájanú cibuľu. Všetko pomiešame. Natierame na chlieb, pečivo, alebo hrianky.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Ríbezľový vermút
Pardubicské hrianky
Cukety plnené mletým mäsom
Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Čokoládové taštičky s malinovou omáčkou
Lasagne s nivou a špenátom
Kokosová torta s bielou čokoládou
Rezne z Nivy
Roštenka na horčici
Špagety s kuracím mäsom