Bulharská nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

300 g diétnej salámy
malý paradajkový pretlak
malá tatárska omáčka
kyslá uhorka
cibuľa


Príprava

Salámu pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo postrúhame na strúhadle. Pridáme jemne nastrúhanú uhorku, paradajkový pretlak, tatársku omáčku a jemne nakrájanú cibuľu. Všetko pomiešame. Natierame na chlieb, pečivo, alebo hrianky.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Taliansky závin
Krémová brokolicová polievka
Maslovo-syrové slané pečivo
Francúzska cibuľačka s údeným mäsom
Zapekané žemle s prekvapením
Celozrnné špagety s artičokami a sušenými paradajkami
Palacinky zapečené so špenátom
Zbojnícke ražniči
Placky zo suchého chleba
Lasagne s nivou a špenátom