1. Sódu s octom zmiešame osobitne v hrnci. Maslo, med, cukor vymiešame a pridáme sódu s octom. Zmes dáme na oheň a za stáleho miešania pridáme vajcia. Miešame, až sa na povrchu objaví pena a zmes zhnedne, potom ihneď odstavíme.
2. Po čiastočnom vychladnutí pridáme preosiatu hladkú múku, vypracujeme cesto, prikryjeme a necháme hodinu odpočívať na teplom mieste. Po odpočinutí cesto rozdelíme na 7 až 8 guľôčok, každú roztlačíme na tenký plát a dáme piecť.
3. Konzervu kondenzovaného mlieka varíme 3 hodiny na miernom plameni vo vode. Potom ho necháme vychladnúť. Vyklopíme ju a s maslom rozmixujeme. Môžeme pridať oriešky a trochu koňaku.
4. Jednotlivé upečené pláty potrieme krémom a poslednú krémovú vrstvu navrchu torty môžeme posypať orechmi prípadne zmiešať s kakaom a pod.