Kuracie pečene s bagetou

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

8 krajcov bagety
15 g masla
1 červená cibuľa
2 strúčiky cesnaku
225 g šampiňónov
400 g kuracích pečení
2 PL nasekanej šalvie
2 PL olivového oleja
3 PL balzamikového octu
soľ
mleté čierne korenie


Príprava

1. Krajce bagety dáme na plech a potrieme 1 PL oleja, pečieme v rúre asi 10 minút do zlatohneda.

2. Na 1 PL oleja s maslom opekáme nadrobno pokrájanú cibuľu, posekané strúčiky cesnaku 2 až 3 minúty. Pridáme kuracie pečene, nakrájané huby a všetko pražíme za stáleho miešania. Väčšie pečene rozdelíme vareškou. Pridáme balzamikový ocot, posekanú šalviu, soľ a mleté čierne korenie. Oheň zmiernime a pokračujeme v pražení ešte 5 až 10 minút. Kuracie pečene podávame na krajcoch bagiet ozdobené lístkami čerstvej šalvie.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Plzeňská štrúdla
Treska pečená v rúre
Mäsové ražniči s pikantnou omáčkou
Čokoládové košíčky s krémom
Čokoládová torta s karamelom
Virgin Mojito
Horúca čokoláda - silná
Zapečené zemiaky s kuracím a krabím mäsom
Nepečené orechové štvorčeky
Miešaný šalát s morčacím mäsom