Farizejská káva

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) diana
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

8 ČL mletej kávy
1 dl rumu
4 vrchovaté ČL cukru
1/8 l šľahačky
4 kávové zrnká podľa chuti


Príprava

1. Z ½ l vody uvaríme prekvapkávanú alebo filtrovanú kávu – ako sme zvyknutí. Rum a cukor trochu zahrejeme, aby sa cukor rozpustil. Medzitým ušľaháme hustú šľahačku.
2. Kávu a rum rozdelíme do 4 šáločiek, navrch dáme kopček šľahačky. Ozdobíme kávovými zrnkami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Čerešne alebo višne do štrúdle alebo koláčov (nasurovo)
Koktail - Red Apple Martini
Orechovo-kávový zákusok
Pomarančové pralinky
Bravčové mäso na cibuľke s paradajkami
Hlivová omáčka
Kelová polievka s kuracím mäsom
Vyprážané syrové guľky
Nakladaná kapia paprika v oleji
Slivkové knedle so strúhankou
PRIHLÁSENIE