Výživa

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

2 kg jabĺk (broskýň alebo marhúľ)
100 g kryštálového cukru
1 balenie vanilkového cukru
1 KL kyseliny citrónovej


Príprava

Ovocie očistíme, pokrájame a v troche vody s cukrom a kyselinou dusíme. Necháme trochu vychladnúť a rozmixujeme. Podľa chuti dochutíme cukrom. Naberieme do výživových pohárov a sterilizujeme.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Kapustová roláda s pikantnou zeleninou
Tagliatelle so šampiňónovou omáčkou
Špagety s bazalkovým pestom
Bravčové mäso na cibuľke s paradajkami
Mäso v pikantnom páci
Labanská pečienka
Kysnutý makový závin
Višňovo-maková torta
Ríbezľový kokteil
Toastová roláda nepečená