Lahôdková nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) lucka81
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

100 g šunky
½ smotanovej nátierky
2 PL bieleho jogurtu
1 cibuľa
5 reďkoviek
soľ


Príprava

1. Šunku pokrájame na tenké rezančeky a zmiešame ju so smotanovou nátierkou a bielym jogurtom. Primiešame nadrobno pokrájanú cibuľu a podľa chuti osolíme. Pred podávaním do nátierky pridáme na malé kúsky pokrájané reďkovky (ak sú v nátierke dlhšiu dobu, púšťajú farbu).
2. Nátierku môžeme ozdobiť zelenou petržlenovou vňaťou alebo posekanou pažítkou. Podávame so sytovým pečivom alebo tmavým celozrnným chlebom. Reďkovky môžeme nahradiť pokrájanou sladkokyslou uhorkou alebo posekanou pažítkou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Bylinkové minibagety
Kuracie mäso na balzamikovom octe a víne
Čokoládová pena s whisky
Prekladané bravčové rezne
Vaječný punč s sherry
Zapečené zemiaky so syrom a zeleninou
Guacamole nátierka
Gaštanová torta bez múky
Pikantné morčacie mäso
Plnené šampiňóny
PRIHLÁSENIE