Plnené šampiňóny

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

cca 300 g šampiňónov
2 vajcia
1 cibuľa
olej na vyprážanie
suroviny na trojobal (vajce, múka, strúhanka)


Príprava

1. Šampiňóny očistíme a vydlabeme nožičky.

2. Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme nakrájané nožičky zo šampiňónov a podusíme. Primiešame vajcia, osolíme.

3. Praženicou naplníme hlavičky šampiňónov a obalíme ich v trojobale. Vypražíme na oleji a podávame so zemiakmi, so zeleninovou prílohou a tatárskou omáčkou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Rolované kura
Zapekané rožky s mletým mäsom a syrom
Tradičné úhrabky
Piškótová roláda s malinovou šľahačkou
Sladko-kyslá omáčka
Rezne z mletého mäsa so syrom
Cestoviny so smotanovo šampiňónovu omáčkou
Zemiakovo-kapustové placky
Znojemský guláš I.
Reďkovkový šalát