Domov
Najobľúbenejšie recepty
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Teľacie rezne vo vínovom cestíčku
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
45 minút
tento recept pridal(a)
if($row['author_id']=='0') print $row['unreg_name']; else print $row['username'];?>
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
400 g teľacieho mäsa zo stehna
2 vajcia
0,1 l bieleho vína
60 až 70 g hladkej múky
olej
citrónová šťava
soľ
petržlenová vňať
Príprava
1. Pripravíme cestíčko z rozšľahaných vajec, vína a múky.
2. Mäso umyjeme, pokrájame na rezne, okraje narežeme, naklepeme, osolíme a obalíme cestíčkom. Ihneď vyprážame v rozohriatom tuku z obidvoch strán.
3. Podávame pokvapkané citrónovou šťavou a posypané nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Kura na mede a horčici
Zabíjačková pečienka s opekanými novými zemiakmi
Pomarančová omáčka s brusnicami
Horúca čokoláda s mliekom
Palacinky zapečené so špenátom
Ruské vajce
Plzeňský guláš
Bravčová zmes so šampiňónmi
Sviatočná kapustnica a la Iva
Bažant pečený na portskom
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2024 |
Handmade sviečky
|
Sójové vonné sviečky