Teľacie rezne vo vínovom cestíčku

Čas prípravy Zložitosť Cena
  45 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

400 g teľacieho mäsa zo stehna
2 vajcia
0,1 l bieleho vína
60 až 70 g hladkej múky
olej
citrónová šťava
soľ
petržlenová vňať


Príprava

1. Pripravíme cestíčko z rozšľahaných vajec, vína a múky.

2. Mäso umyjeme, pokrájame na rezne, okraje narežeme, naklepeme, osolíme a obalíme cestíčkom. Ihneď vyprážame v rozohriatom tuku z obidvoch strán.

3. Podávame pokvapkané citrónovou šťavou a posypané nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Bábovka s čokoládou Margot
Rajčiaková omáčka
Krémová šampiňónová polievka
Slovenské medové krémeše
Kurča dusené na červenom víne
Zaváranie paprík
Falošná držková polievka z hlivy
Smotanová torta – malá
Slané koláčiky
Falošná krabia nátierka