Cícerová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 cícerová konzerva (asi 400 g)
2-3 strúčiky cesnaku
šťava z jedného citróna
2 lyžice olivového oleja
1/2 krabičky bieleho jogurtu (100 g)


Príprava

Cícer necháme odkvapkať a rozmixujeme spolu s jogurtom, cesnakom, citrónovou šťavou a olivovým olejom na hladkú kašu. Osolíme, okoreníme.

Podávame s chlebom alebo s bagetou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Jelení kotlíkový guláš
Toskánska zeleninová polievka
Zapekaný karfiol so zeleným hráškom
Zapečená kuracina so slaninou a syrom
Tortilly s kuracím mäsom
Pečeň so slaninkou a pikantnou omáčkou
Karfiolový nákyp
Topinky z Pardubíc
Bravčové karé s rokfortovou omáčkou
Jemná bábovka