Cícerová nátierka

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 cícerová konzerva (asi 400 g)
2-3 strúčiky cesnaku
šťava z jedného citróna
2 lyžice olivového oleja
1/2 krabičky bieleho jogurtu (100 g)


Príprava

Cícer necháme odkvapkať a rozmixujeme spolu s jogurtom, cesnakom, citrónovou šťavou a olivovým olejom na hladkú kašu. Osolíme, okoreníme.

Podávame s chlebom alebo s bagetou.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Francúzska cibuľačka s údeným mäsom
Výborné šišky z rúry
Kura na zemiakovej placke
Zapékané cestoviny s mletým mäsom
Placky s paradajkami a mozzarellou
Teľací rezeň s pikantnou omáčkou
Syrová omeleta so šunkou
Bábovka s čokoládou Margot
Kávovo-karamelový zákusok
Cesnaková omáčka