Syrové fašírky

Čas prípravy Zložitosť Cena
  60 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

100g vyzretej goudy
400 g mletého mäsa
2 žemle
2 cibule
1 strúčik cesnaku
2 vajcia
1 lyžička soli
0,25 lyžičky mletého čierneho korenia
1 lyžička majoránky
3 lyžice strúhanky
3 lyžice oleja


Príprava

1. Žemle namočíme do studenej vody. Očistenú cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno.

2. Mleté mäso zmiešame s vytlačenými žemľami, cibuľou a cesnakom. Pridáme syr, vajcia a korenie. Spracujem do pružnej hmoty a prípadne dochutíme.

3. Zo zmesi vyformujeme asi 8 fašíriek, obalíme ich v strúhanke. Vypražíme na rozpálenom oleji, fašírky otáčame, aby sa pražili rovnomerne.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Marhuľová torta s parížskou šľahačkou
Burgundské hovädzie ragú - Boeuf Bourguignon (podľa Julii Child)
Hliva na horčici
Rolované kura
Pudingové koláčiky
Prekladané bravčové rezne
Plnka k pečenej hydine
Kokosovo-čokoládový pohárový krém Bounty
Šťavnaté florentínky s kandizovaným ovocím
Čerešňová torta z krehkého cesta