Šalát z Olomouckých syrečkov

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

2 balíčky olomouckých syrčečkov
1 cibuľa
1 majonéza
mleté čierne korenie


Príprava

1. Syrčeky nastrúhame, cibuľu nakrájame nadrobno, ochutíme korením a premiešame s majonézou.

2. Natierame na svetlé pečivo, ozdobíme pokrájanými paradajkami.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Pikantné morčacie mäso
​Šalát z Hermelínu
Broskyňové rezy s jogurtovým krémom
Pikantné bravčové mäso
Závin s orechovo-jablkovou náplňou
Hruškovo-slivkové galette
Krémová brokolicová polievka
Galette des Rois - trojkráľový francúzsky koláč
Gaštanová pena
Marhuľový koláč