Pečený Hermelín s tymiánom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 ks Hermelín /pre 1 osobu
tymián čerstvý alebo sušený
červené korenie celé
štipka soli
štipka sušeného cesnaku
olivový olej


Príprava

1. Hermelín vložíme do malej zapekacej misky vytretej kvapkou olivového oleja. Vrch syra 3x priečne narežeme, posypeme rozdrveným červeným korením, soľou, sušeným cesnakom a tymiánom. Pokvapkáme olivovým olejom.

2. Pečieme v predhriatej teplovzdušnej rúre pri teplote 180 stupňov cca 10-15 minút.

Podávame s čerstvým pečivom alevo so zeleninovým šalátom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Šťavnaté florentínky s kandizovaným ovocím
Kuracina na kari
Nakladané mäso s krabími tyčinkami
Zapékané cestoviny s mletým mäsom
Pistáciovo-mandľové alebo makové rezy (jedno cesto dve chute)
Jahňací guláš s paradajkami
Jemne pálivá domáca klobása
Bábovka bez vajec a bez mlieka
Hliva na horčici
Hamburgerové žemle od Limary