Pečený Hermelín s tymiánom

Čas prípravy Zložitosť Cena
  15 minút
tento recept pridal(a) zuzka
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené | ohodnoť!

Prísady

1 ks Hermelín /pre 1 osobu
tymián čerstvý alebo sušený
červené korenie celé
štipka soli
štipka sušeného cesnaku
olivový olej


Príprava

1. Hermelín vložíme do malej zapekacej misky vytretej kvapkou olivového oleja. Vrch syra 3x priečne narežeme, posypeme rozdrveným červeným korením, soľou, sušeným cesnakom a tymiánom. Pokvapkáme olivovým olejom.

2. Pečieme v predhriatej teplovzdušnej rúre pri teplote 180 stupňov cca 10-15 minút.

Podávame s čerstvým pečivom alevo so zeleninovým šalátom.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Zelenina v syrovom cestíčku
Sladko-kyslá omáčka
Syrové fašírky
Levie oko
Špagety so sušenými paradajkami a oravskou slaninou
Jahodová torta s bielou čokoládou
Viedenský zákusok
Pomarančová omáčka s brusnicami
Treska na zelenine
Ríbezľové želé s rozmarínom