Domov
Najobľúbenejšie recepty
Vianočné jedlá
Polievky
Mäsité jedlá
Ryby
Cestoviny
Zelenina a huby
Šaláty a nátierky
Prílohy a omáčky
Múčniky a dezerty
Nápoje
Ostatné
Recepty s fotkami
Rýchle jedlá
Jednoduché jedlá
Lacné jedlá
Najčítanejšie recepty
Pečený Hermelín s tymiánom
Čas prípravy
Zložitosť
Cena
15 minút
tento recept pridal(a)
zuzka
vytlačiť tento recept
Zdieľať
priemerné hodnotenie receptu
zatiaľ nehodnotené |
ohodnoť!
Prísady
1 ks Hermelín /pre 1 osobu
tymián čerstvý alebo sušený
červené korenie celé
štipka soli
štipka sušeného cesnaku
olivový olej
Príprava
1. Hermelín vložíme do malej zapekacej misky vytretej kvapkou olivového oleja. Vrch syra 3x priečne narežeme, posypeme rozdrveným červeným korením, soľou, sušeným cesnakom a tymiánom. Pokvapkáme olivovým olejom.
2. Pečieme v predhriatej teplovzdušnej rúre pri teplote 180 stupňov cca 10-15 minút.
Podávame s čerstvým pečivom alevo so zeleninovým šalátom.
Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:
Hliva na ihle
Poľovnícka polievka s kuriatkami
Zemiaky so zeleninou a mäsom pečené v alobale
Knedle kysnuté
Hruškovo-slivkové galette
Kávové rohlíčky s bielou polevou
Dulový džem
Baklažánová nátierka
Včelie bodnutie
Gazdovská polievka
PRIHLÁSENIE
Prihlásenie
|
Registrácia
NOVÉ RECEPTY
09.07.
Empanada s tuniakovou plnkou
25.06.
Letné kuracie pečienky z jedného hrnca
08.05.
Citrónovo makový koláč
04.04.
Kávovo-čokoládová mousse torta
19.03.
Lemon bars - Americké citrónové rezy
Vianočné recepty
|
Recepty, jedlá, online kuchárka
© 2022 |
Handmade viečky
|
Sójové vonné sviečky