Šalát "RUMCAJS"

Čas prípravy Zložitosť Cena
  30 minút
tento recept pridal(a)
priemerné hodnotenie receptu

Prísady

150 g Gothajskej salámy alebo Parízer
1 veľká cibuľa
3 kyslé uhorky
2 lyžice majonézy

Dresing:
2 lyžičky oleja
2 lyžičky cukru
2 lyžičky plnotučnej horčice
1 lyžička sójovej omáčky
1 lyžička worčestrovej omáčky


Príprava

1. Najprv pripravíme dresing tak, že všetko dáme do malého hrnca, necháme spojiť ingrediencie (nesmie se variť) a hneď odstavíme - necháme vychladnúť.

2. Medzitým nakrájame na kocky salámu, uhorky a cibuľu na prúžky.

3. Keď je dresing vychladnutý, zmiešame ho s nakrájanými surovinami a pridáme 2 lyžice majonézy. Šalát dochutíme soľou a čiernym korením.




Možno Vás zaujmú ďalšie recepty:

Rezne z mletého mäsa so syrom
Pikantná nátierka
Zapečená treska s jablkovým chrenom
Jahňací guláš s paradajkami
Ovsené placky s čokoládou
Syrové chuťovky
Pikantná zelerová nátierka
Prekladaný karfiol
Jahodová maškrta
Kelová polievka s kuracím mäsom